Американська артистка Шер здивувала подробицями свого роману з Елвісом Преслі

Новини шоубізнесу
795

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Артистка відповіла, як відмовила співаку

Знаменита американська співачка вірменського походження Шер, яка два роки тому закрутила роман із на 40 років молодшим чоловіком-моделлю Александром Едвардсом, повідомила своїм шанувальникам резонансну історію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, 77-річна виконавиця, яка імовірно одружиться зі своїм молодим коханцем, мала у житті ще одну дуже пікантну історію. Вона пов'язана із легендарним артистом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, вона зовсім нещодавно повідомляла, що до її персони проявляв інтерес легендарний співак Елвіс Преслі. Однак, Шер відмовила Елвісу. Зокрема, зірка пояснює це тим, що співак був надто яскравим і його оточення лякало її.

Це тому, що я нервувала і знала про людей навколо нього. Справа не в тому, що вони були поганими людьми, просто я трохи нервувала через його репутацію. Я дуже сором'язлива, коли не працюю, і трохи соромлюся чоловіків,
- коментує Шер у рамках шоу Дженніфер Хадсон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Швидше за все, натяк на ці стосунки, які не склалися, мав місце бути у 60-х роках минулого століття. Тоді артистка тільки розпочинала свою співочу кар'єру, а Преслі починав зустрічатися з майбутньою дружиною.

Нагадаємо, раніше ми писали про смерть доньки Елвіса Преслі. Про причину смерті Лізи Марі стало відомо через пів року.