Більше навіть не в топ-5: Україна перед фіналом Євробачення 2024 опустилася в рейтингу букмекерів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
3 703

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Окрім Альони Альони та Джері Хейл з топ-5 вилетіла також Італія

Сьогодні, 11 травня, відбудеться фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Раніше ми розповідали про те, де можна подивитися конкурс українською мовою.

Отож, перед стартом фінального етапу букмекери-єврофани зробили свій прогноз на можливого переможця конкурсу. Відтак, на їхню думку Україна посяде 6 місце. На можливий тріумф Альони Альони та Джері Хейл віддають лише 3%. Можливо, це пов’язано з тим, що дівчата вийдуть виступати під другим номером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українських співачок наразі обігнала Ірландія (4% на перемогу), Франція (теж 4% на перемогу), Швейцарія (14% на можливий тріумф). Окремо звернемо увагу на ще дві країни, які із серйозним запасом обігнали українок.

Це Ізраїль, який іде другим у рейтингу (22% на перемогу), а також Хорватія (43%). Можна сказати, що букмекери практично одностайно визначилися зі своїм фаворитом.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про кандидатів на останнє місце в пісенному конкурсі Євробачення. За думкою букмекерів, головними претендентами на останню сходинку вважають кілька країн з групи великої п'ятірки.