Переможець Євробачення 2024 розтрощив свій кришталевий кубок просто на сцені (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
13 332

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Представник Швейцарії так радів перемозі, що не розрахував власні сили

Під час грандфіналу Євробачення 2024 учасникам вдалося встановити не один рекорд! Представниці України отримали “номер смерті”, проте вперше в історії пісенного конкурсу, виступаючи під номером 2, вони змогли посісти третє місце . А от тріумфатор цього вечора — виконавець Nemo — не тільки став першим небінарним переможцем , але і першим артистом, якому не випало можливості довго тримати у своїх руках переможний мікрофон. Як так сталося — розповідаємо на Хочу!

За результатами голосування на конкурсі Євробачення 2024 переміг представник Швейцарії, зачарувавши публіку своїм оперним співом . Він отримав 591 бал — максимум балів за результатами голосування глядачів (226 балів) і національних журі конкурсу (365 балів). Тому, за традицією, прямий ефір мав завершитися виступом головного тріумфатора вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Nemo залюбки вийшов не сцену, аби знову заспівати свою переможну пісню та подякувати єврофанам за таку величезну підтримку, яка в результаті подарувала йому кришталевий мікрофон. Однак вже наприкінці свого виступу, коли артист хотів поставити кубок переможця на сцену — Nemo випадково розбив його. Судячи з реакції артиста, він явно не очікував, що нагорода виявиться настільки тендітною, що буквально лусне на очах у глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо. напередодні самого грандфіналу стало відомо про дискваліфікацію одного з учасників . Представник Нідерландів “вляпався” у скандал, через що його не допустили до участі в конкурсі.