Проплатила 5 місце у фіналі? Як представниця Ізраїлю хитро підвищила шанси на перемогу на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
16 826

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: REUTERS

Під час виступу Ізраїлю, глядачі у залі неабияк освистували співачку

11 травня відбувся фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. За його підсумками, перемогу здобув Немо - небінарний артист зі Швейцарії.

Проте, окрім переможця, в рамках фіналу було ще багато яскравих виступів. Одним з таких перформансів став номер Ізраїлю, який представила співачка з українським корінням Еден Голан, яка була внесена до “Миротворця”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Еден виступила у фіналі під номером 6. Вона виконувала свою конкурсну композицію “Hurricane”. Під час виступу артистки, її неабияк освистували глядачі у залі.

Варто нагадати, що Еден перед початком конкурсу робила максимальна можливі кроки задля того, аби забезпечити собі хороший результат, а можливо навіть і перемогу. Зокрема, вона замовляла рекламу на YouTube. Про це повідомляв український блогер Богдан Беспалов.

Однак, Ізраїлю не вдалося піднятися вище п'ятого місця. Проте, телеглядачі доволі суттєво підтримали співачку українського походження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл прокоментували своє третє місце на Євробаченні. Джері Хейл окреслила увагу на різниці голосів журі та телеглядачів.