Відомий продюсер пояснив, чи є шанс на велике майбутнє у дуету alyona alyona & Jerry Heil (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 322

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Михайло Ясинський припустив, чи продовжать артистки випускати спільні треки, або ж зосередяться на сольних карʼєрах

Знаменитий український продюсер та музичний експерт Михайло Ясинський звернув увагу на майбутнє спільного творчого шляху alyona alyona і Jerry Heil після успішного виступу на Євробаченні 2024. Він дав відповідь на питання, чи доцільно продовжувати цим двом виконавицям співпрацювати та випускати нові спільні треки. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

На конкурсі Євробачення 2024 alyona alyona і Jerry Heil вразили своїм виступом, виборовши третє місце та отримавши величезну підтримку шанувальників. Після цього виникає закономірне запитання: чи мають обидві артистки продовжувати співпрацю в дуеті, чи кожна повинна йти своїм шляхом?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Ясинського, у музичному світі alyona alyona і Jerry Heil є індивідуальними талантами з власними музичними стилями. Він вважає, що обидві вони заслуговують на світове визнання, і навіть натякає на те, що колись Jerry Heil здобуде статуетку Ґреммі. Проте, продюсер рекомендує кожній з них рухатися окремо, оскільки вони представляють різні музичні напрямки. Про це він висловився під час прямої трансляції зі Славою Дьоміним.

Все залежить від стратегії, яку визначать для себе артистки і їх команди. Команди там різні. І вони по-різному бачать свій рух далі. Вважаю, що Jerry Heil — надзвичайний сонграйтер нового мислення, нової епохи. Вона дуже наполеглива і цілеспрямована. Вона людина, яка відчуває свою ціль і до неї йде. Вона українка, яка може отримати Греммі. Я відчуваю, що для неї, 100%, і ми над цим працювали, це робота на світовому шоубізнесі. У неї все для цього є. Її шлях, це шлях до світового визнання. Вона дуже круто бачить пісню, а це означає, що вона мислить як продюсер. Це рідкісний дар і вона його має. Що стосується Alyona Alyona, я сказати нічого не можу, я в реп музиці не дуже розбираюся. Не знаю що з цим робити. Я не до кінця розумію її міжнародний потенціал. Для України, так, це дуже прикольний кейс. Було б цікаво зараз зробити ще одну спільну пісню, але водночас робити й сольні треки для того, щоб аудиторія бачила, що це ж все-таки сольні виконавиці й у них свої шляхи. У них різні мають бути аудиторії. Щоб не бути заручниками цього проєкту,
— каже Михайло Ясинський.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, найближчим часом alyona alyona і Jerry Heil планують потішити шанувальників спільним релізом з переможцем Євробачення 2024. Співак Nemo зізнався, що роботу над піснею вони почали ще у готелі.