Україна отримала на Євробаченні 10 балів від "Решти світу", поступившись лише найскандальнішій конкурентці

Новини шоубізнесу
11 568

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Як бачимо, пісня alyona alyona & Jerry Heil не залишила байдужою слухачів по всьому світу

Після приголомшливого фіналу Євробачення, в якому переміг співак Nemo , що позиціонує себе небінарною персоною, а alyona alyona & Jerry Heil посіли третє місце , стали відомі результати голосування. Традиційно, оцінки виставляли телеглядачі та експертні журі кожної країни-учасниці. Однак цього року зʼявилося нововведення, а саме — голосувати могли глядачі зі всього світу. То які ж були результати — розповідаємо на Хочу!

Платформа Eurovisionworld розкрила деталі голосування за учасників конкурсу Євробачення 2024, визначивши, які країни виявили найбільший і найменший інтерес до виступу України. За даними платформи, найбільше голосів за дует alyona alyona & Jerry Heil віддала Молдова — 24, тоді як Сербія віддала лише 1 бал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Українському дуету також вдалося отримати значну кількість голосів від інших країн, зокрема від Молдови 24, Чехії 24, Польщі 22 та Естонії 22. Проте, деякі країни виявили менший інтерес до їхнього виступу. Так, Сербія дала дуету alyona alyona & Jerry Heil тільки 1 бал, Вірменія 3, Греція 5, та Велика Британія — 6.

Фото: eurovisionworld.com

Однак найцікавіше єврофанам було поглянути на результати нововведення. У цьому році глядачі з країн, що не беруть участь у конкурсі, також мали можливість віддати бали за свого фаворита у рамках блоку "Решта світу". За результатами голосування, найбільше балів від таких країн отримали Ізраїль — 12 та скандальна співачка Еден Голан, яка напередодні фіналу проплатила рекламу на YouTube і не тільки. А на другому місці, отримавши 20 балів, опинилася Україна.

Фото: eurovisionworld.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що alyona alyona вже повернулася в Україну . Артистка явно не очікувала зустріти своїх головних прихильників прямо на пероні!