Євробачення 2023 від України стало "Найкращим шоу у прямому ефірі": Юлія Саніна отримала премію BAFTA TV Awards 2024

Новини шоубізнесу
1 423

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Шоу, яке створювала україно-британська команда, обійшло навіть коронацію Чарльза III

Поки увесь світ був прикутий до Євробачення 2024, найпрестижніша премія телебачення BAFTA TV відзначила пісенний конкурс Євробачення 2023 року, присудивши йому титул "Найкращого шоу у прямому ефірі". Це була велика перемога для організаторів, особливо з урахуванням того, що оскільки у 2022 році на пісенному конкурсі переміг гурт Kalush Orchestra, то торішнє шоу організовувалося Україною, та частково Великою Британією.

Українсько-британська команда, яка керувала подією, заслуговує особливої уваги, адже їм вдалося зробити Євробачення 2023 незабутнім. Попри війну в Україні, яка змусила перемістити конкурс до Великої Британії, захід виявився настільки захоплюючим, що навіть випередив увесь королівський пафос коронації Чарльза III.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фото: Getty Images

Акторка Ганна Веддінґем і Юлія Саніна були ведучими заходу, який у 2023 році відбувся в Лондоні. Тому днями українська співачка, фронтвумен гурту The Hardkiss особисто прибула до британської столиці, щоб отримати заслужену нагороду.

Фото: Getty Images

Після оголошення переможця вони з командою Євробачення 2023 вирушили на сцену, аби урочисто отримати статуетки. Ганна Веддінґем висловила вдячність від імені організаторів за неперевершений тиждень шоу, назвавши його "епічним".

Той тиждень, який ми провели в цей час минулого року, я знаю, для всіх тут був найбільш винятковим, напруженим тижнем,
— зазначила Ганна Веддінґем зі сцени.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відомий продюсер пояснив, чи є шанс на велике майбутнє у дуету alyona alyona & Jerry Heil. Музичний експерт Михайло Ясинський припустив, якою може бути сольна карʼєра артисток після успіху на Євробаченні 2024.