"Я майже заміжня": відома українська акторка повідомила про своє весілля

Новини шоубізнесу
2 984

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/chrystyna_fedorak

Зірка “Спіймати Кайдаша” Христина Федорак незабаром стане нареченою

Відома українська акторка, зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” Христина Федорак заговорила про своє весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відома акторка театру та кіно, яка наразі грає головну роль у виставі “Конотопська відьма” у Київському театрі Франка, заявила, що не надто часто ділиться подробицями з особистого життя. Однак, цього разу, в інтерв’ю Oboz.ua вона вирішила розповісти, що її серце вже не вільне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, вона поділилася, що зовсім скоро стане дружиною. Федорак заявила, що її коханий освідчився їй, своєю чергою відповіла “так”. Пара вже навіть встигла визначитися з датою весілля. Варто зазначити, що гучного свята не буде. Насамкінець зауважимо, що ім'я свого обранця Христина поки що не хоче розсекречувати.

Моє серце зайняте, я щаслива. Я майже заміжня, скажу так. У нас з моїм хлопцем вже призначена дата весілля. Це буде камерна історія. Церемонія відбудеться в колі найближчих друзів та сім'ї,
- резюмувала селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як головний вусань країни Павло Зібров розсекретив, коли його донька вийде заміж. Артист розповів, яким саме має бути весілля рідної людини.