Джері Хейл запідозрили у романі з представником Швеції на Євробаченні: на чутки відреагувала мама артистки (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 406

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/thejerryheil

Співачка теж відреагувала на плітки фанатів

Одна із представниць України на Євробаченні 2024 Джері Хейл, яка не повернулася додому після пісенного конкурсу, ймовірно закрутила роман із представником Швеції на Євробаченні Маркусом, який представляв свою країну у дуеті з братом-близнюком Мартінусом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це останнім часом активно говорять різні ЗМІ та фанати. Варто зазначити, що ці чутки не виникли самі по собі. Зокрема, розмови довкола стосунків Джері та Маркуса прикріплюються тим, що пара кілька разів була помічена разом. Зокрема, мережею розлетівся кадр, з якого видно, як Маркус тепло обіймав українську артистку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джері не змогла пройти повз цю інформацію. Свою реакцію артистка розповсюдила у телеграм-каналі.

Це просто краще, що могло статися,
– написала зірка, додаючи веселі смайлики.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram

Цікаво, що ці новини про можливе кохання Джері, яке вона знайшла на Євробаченні дійшли до вух мами артистки. Вона не на жарт налякалася такій інформації про свою доньку.

Скриншотом діалогу з мамою артистка поділилася у себе в Telegram каналі. Як бачимо з переписки, мама співачки просить заспокоїти її та спростувати цю інформацію.

Яночко, я сподіваюся, що це неправда – те, що пишуть про твої стосунки з тим артистом. Дай відповідь, заспокой мене,
– написала стурбована мама виконавиці.
Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл представили пісню, яка могла би представляти Україну на Євробаченні замість “Teresa & Maria”. Артистки зізналася, що обирали між цими двома треками.