"Це було величезне кохання": Наталка Карпа вразила трагічною історією про свого хлопця, який загинув у молодому віці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
844

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Артистка зазначила, що загиблий був її першим коханням

Відома українська артистка Наталка Карпа вразила шанувальників відвертим зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

Співачка зізналася, що свого часу її колишній хлопець загинув у молодому віці. Сумною історією Наталка поділилася із ютубером Славою Дьоміним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, трагічний випадок стався 24 роки тому. Основною версією смерті став нещасний випадок.

Він був журналістом. Як засвідчують свідки, які його бачили востаннє, він сидів з друзями. Можливо там хильнув зайвого. Його таксі привезла під будинок. Піднімаючись на другий поверх, він спотикнувся і впав на шафу. У шафі були такі невеличкі скляні вітражі. Він розбив ліктем і рукою вітражик, який йому перерізав артерію,
– поділилася Карпа.

Виконавиця шокувала зізнанням, що хлопця мертвим знайшла його мати. Наталка зазначила, що між ним та її бойфрендом було величезне кохання, але у серйозних стосунках вони при цьому не перебували. На момент смерті бойфренду Наталки було 25.

Наша перша романтична зустріч - це був Новий рік. А ця вся історія трапилася в липні, тобто пів року. Я не скажу, що у нас були стосунки. Особисто для мене це було величезне кохання. Я якраз закінчувала школу і вступала до університету. 18 років мені було,
– резюмувала співачка.

Дивитися з 17:06

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як помер відомий український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов. Йому було 56 років.