Оля Полякова приголомшила тим, що змінила команду та тим, що приїде з концертами у маленькі українські містечка

Новини шоубізнесу
2 047

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот

Артистка готова дарувати свою творчість там, куди ніколи не приїжджала

Знаменита українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно навідала свою маму та доньку у Лондоні, після широкомасштабного вторгнення російської армії, до свого гастрольного графіка внесла концертні шоу в маленьких містах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що наразі Оля готова виступати у тих містах, куди раніше вона ніколи не приїжджала зі своїми концертами. Про це зірка розповіла 15 травня в ефірі каналу М1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Селебритіс заявила, що починаючи з травня та впродовж наступних півтора місяця вона дасть 46 концертів. Шоу пройдуть в різних містах України.

Я раніше їздила тільки по великих містах, де є великі зали, але зараз із війною дуже багато театрів зруйновано, тому я зараз їду навіть у маленькі містечка – у такі, в які ніколи не приїжджала. Але зараз приїду, щоб порадувати своєю творчістю,
– сказала артистка.

Полякова заявила, що також модернізовує свій музичний стиль. Окрім того, вона окреслила увагу на новій команді.

Я змінюю своє аранжування, я змінюю команду, яка працює над моїми піснями,
– зазначила зірка.

Дивитися з 8:46

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова поскаржилася, що зараз всі слухають пісню Альони Альони та Джері Хейл “Teresa & Maria”. Оля також відповіла, чи сподобався їй виступ цьогорічних представниць України на Євробаченні.