На росії померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк

Новини шоубізнесу
2 282

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

53-річна акторка тривалий час боролась із раком головного мозку та була прикута до ліжка

У ніч на 30 травня померла відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка отримала шалену популярність завдяки ролі няні Віки з Маріуполя у серіалі “Моя прекрасна няня”. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" відійшла у вічність у 53 роки. У Анастасії Заворотнюк була агресивна форма пухлини в мозку, яка наклала величезні наслідки на її здоровʼя. Її діагностували ще у 2019 році, через що акторка довгі роки вела закритий спосіб життя. Впродовж цього часу зʼявлялося чимало чуток щодо стану здоровʼя Анастасії, в тому числі й про частковий параліч тіла та втрату можливості говорити.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак на ранок 30 травня стало відомо, що важка хвороба таки забрала життя російської акторки. Про це повідомили на її сторінці в Instagram, а згодом це підтвердила й старша донька Анастасії Заворотнюк.

Неможливо усвідомити і дуже складно підібрати потрібні слова. Сьогодні вночі після тривалої та тяжкої хвороби пішла з життя наша Настя. Ми дякуємо кожному з вас, хто щиро бажав добра, молився за здоров'я та вірив. Настя завжди відчувала і дуже цінувала вашу підтримку,
— сказано у блозі Заворотнюк.
Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Назначимо, що Заворотнюк була особисто знайом з Володимиром Зеленським та навіть раділа, коли він став президентом України. Але, водночас акторка підтримувала агресивну та загарбницьку політику Кремля. Аже у 2017 році вона відвідувала окупований росіянами Крим, за що загриміла у базу “Миротворця”.

Ба більше, сама Анастасія Заворотнюк опосередковано висміювала український народ та культуру у серіалі “Моя прекрасна няня”. Бо за сюжетом вона втекла із нібито бідного Маріуполя на московію, а її жарти постійно будувалися на приниженні українського міста, яке у 2022 році після повномасштабного вторгнення росіяни зрівняли з землею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки, ніби чоловік Анастасії Заворотнюк завів собі коханку. За словами ЗМІ, Чернишову нібито набридло "тягнути" на собі сім'ю, тому він знайшов розраду в обіймах молодої фігуристки.