Розкрито основні причини проблем у стосунках Дженніфер Лопес та Бена Аффлека

Новини шоубізнесу
11 028

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Reuters

Як виявилося, Бен незадоволений деякими речами

У житті зіркового подружжя Дженніфер Лопес та Бена Аффлека, які мають серйозні проблеми у стосунках, розгорілася справжня драма. Основою проблем у родині стали фінансові розбіжності, зовсім різні погляди на виховання дітей та конфлікти.

Про негаразди Дженніфер та Бена написало видання Daily Mail. Відтак, наразі відомо, що пара брала паузу у стосунках, аби зрозуміти, чи підходять такі відносини їм обом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основна проблема втому, що Лопес цілком і повністю зосереджена на своїй кар'єрі. Своєю чергою Аффлек незадоволений таким розкладом. Бен нібито почувається втомленим у шлюбі з Дженніфер.

З часом Дженніфер і Бену стало все важче спілкуватися, і невеликі непорозуміння переросли в серйозні суперечки,
 — повідомляє джерело.

Окрім того, проблеми у стосунках також покликані різним фінансовим станом. Отож, капітал Лопес оцінюється в 400 млн доларів, а статки Аффлека, як говорять інсайдери, 160 млн. Варто також зауважити, що незважаючи ні на що, пара все ж бореться за своє кохання і намагається вберегти шлюб.

Дехто вважає, вказуючи на їх глибокий зв'язок, що згодом, доклавши зусиль, вони зможуть вирішити цю проблему. Інші думають, що їхні стосунки вичерпали себе,
 — каже друг із оточення зіркової пари.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес поділилася секретом своєї розкішної фігури. Зазначимо, що вже зовсім скоро зірка вирушить у музичний тур по США.