Спалюємо жир під музику разом: 7 композицій, які зроблять ваші тренування приємними та ефективними (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
585

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Хочу!

Всі, хто полюбляє пропотіти з музикою знайдуть для себе щось цікаве

З настанням літньої пори людям притаманно не лише відпочивати, а і приводити свою форму у більш досконалий вигляд. Зокрема, це реалізується через походи до фітнес-залів та дотримання відповідних дієт.

Проте, якщо немає можливості ходити до спортивної зали, її можна організувати просто у себе вдома. Для цього потрібні гантелі, килимки для фітнесу, еспандери, і звісно хороший настрій. А він з'являється тоді, коли на фоні вашого тренування лунає ритмічна та приємна музика. Отож, ми підготували добірку з треків, з якими цього літа вам буде приємніше приводити своє тіло до досконалості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Scooter - Bigroom Blitz

Вище вказана композиція вийшла у світ у 2014 році. Німецький гурт “Scooter” завжди позиціонував себе як колектив, який може розкачати навіть тих, хто звик сидіти на одному місці. Цікаво, що у кліпі актори займаються спортом. Відтак, краще буде під час тренування не просто слухати цей трек, а і дивитися відео.

Анна Трінчер & POSITIFF - Який ти козак

Один із найбільш ритмічних сучасних українських треків. З ним ви відчуєте себе справжніми козаками та козачками, які готові його виконувати будь-які фізичні навантаження.

All stars MOZGI Ent. - Промінь

Поєднання лірики та приспіву, який запам'ятовується з перших миттєвостей, відразу дасть вам заряд позитивних емоцій на весь день. Трек позиціонується з літнім настроєм та змушує рухатися.

Macarena vs Ayy Macarena Remix

Легендарна Макарена завжди буде актуальною під час фітнес-тренувань. По-перше, через те, що вона сама по собі є більше танцем, а не піснею. Ці, прекрасно відомі рухи, хоча би раз повторював кожен, а з ремікс-версією це стане робити куди приємніше і ритмічніше.

MELOVIN - Hooligan

Це один з перших треків українського артиста Меловіна. Його родзинка полягає в тому, що він є водночас ліричним і ритмічним. Приспів - відсутній. Однак, є чудовий програш, під який хочеться рухатися і, в буквальному сенсі спалювати жирові клітини, якщо такі є.

MOZGI - Влажный Пляжный Движ

Пляж, спека, літо, безтурботність та танці - все це передає цей трек. Безумовно, проста і водночас дуже цікава заримована структура приспіву, а також влучний програш, робить із цієї пісні композицію-липучку. Вона цілком може бути додана до плейлиста людини, яка кожного ранку займається фітнесом.

THE ROOP - Discoteque

Це максимально танцювальний хіт. Він став відомим завдяки Євробаченню. Саме з ним литовський колектив виступав у 2021 році. Сам сенс композиції покликаний на те, що якщо ти залишився сам і хочеш рухатися, танцювати, то не варто знаходити собі компанію. Можна влаштувати все вдома і і кайфувати від своєї дискотеки. Це все дуже схоже із фітнес-тренуванням вдома.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про 10 кращих композицій з літнім вайбом. У добірці представлені різномовні треки.