Jerry Heil поділилася цікавими спостереженнями, як до української музики ставляться за кордоном

Новини шоубізнесу
1 242

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil / Фото: instagram.com/thejerryheil

Артистка явно націлена й далі просувати українську творчість на міжнародній арені та нагадувати світові про війну в нашій країні

Співачка Jerry Heil після свого яскравого виступу на Євробаченні 2024 вирушила на Каннський фестиваль, де зустрілася зі світовими зірками та навіть українським оскароносним режисером Мстиславом Черновим. Її мета — продовжити просування української музики за кордоном.

Артистка вірить, що цей крок допоможе підвищити обізнаність про багату музичну культуру України серед міжнародної аудиторії. А після фестивалю Джеррі Хейл поділилася інсайтами щодо свого досвіду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму дописі в Instagram вона розповіла про позитивну реакцію іноземних слухачів на українську музику. За словами артистки, інтерес до української творчості зростає, що надихає її на нові проєкти та експерименти у своїй музиці. Зірка підкреслила важливість культурного обміну та підтримки рідної країни в цей складний час. Вона впевнена, що українська музика має великий потенціал і здатна завоювати серця слухачів у всьому світі.

Важливі висновки, які я зробила в Каннах
1. Українську музику чують у світі, настав її час.
2. Війна навчила мене не чекати на слушну можливість, а створювати такі. Якщо я хочу, щоб українська музика звучала у світовому кіно, я сама йду й шукаю потрібний проєкт. Або створюю його (а це вже спойлер).
3. Нічого з перерахованого вище неможливе без потужної команди відданих своїй справі людей, закоханих в ідею популяризації української культури! Мені дуже пощастило, що зі мною саме такі,
— поділилася Джеррі Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Джеррі Хейл прокоментувала 3 місце , яке Україна посіла на Євробаченні 2024. Артистка зізналася, чи розраховували вони з реперкою alyona alyona отримати переможне перше місце.