Представниця Польщі на Євробаченні 2024 чуттєво підтримала Україну та присвятила пісню тим, хто бореться проти агресії рф (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 094

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Польська співачка Луна / Фото: instagram.com/musicofluna

Luna заспівала ліричну композицію, а перед тим – зворушила промовою під час сольного виступу

Польська представниця на Євробаченні 2024 Luna, проти якої бунтували глядачі, присвятила українцям свою пісню та зворушила всіх присутніх на концерті щирою промовою зі сцени. Виконавиця підкреслила свою солідарність з українцями, які борються проти російської агресії.

Її жест викликав у глядачів шквал оплесків, а відео з виступу швидко поширилося в Telegram-каналі "Дім Євробачення". На сцені, освітленій синьо-жовтими прожекторами, співачка Луна ніжно виконала англомовний трек зі словами: "І мені ніколи не було так холодно. Місяць світить так яскраво, і таємниці живі. Тіні й шепіт кличуть нас".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Luna не вдалося пробитися до фіналу Євробачення, адже вона покинула сцену конкурсу ще у півфіналі. Попри це, співачка підтримала всіх учасників і закликала до миру поза межами арени в Мальме.

Те, що відбувається в Україні, відбувається поруч з нами. І тому зараз моє серце дуже сильно бʼється разом з Україною та моїми друзями звідти. Я хотіла б присвятити цю пісню їм,
— сказала зі сцени Luna.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка серіалу “Всі жінки — відьми” стала амбасадоркою UNITED24. Американська акторка та співачка Алісса Мілано підтримала Україну у боротьбі проти російських окупантів.