Анна Неплях відзначила ювілей та порівняла себе з молодшою на 10 років версією (ФОТО)

Новини шоубізнесу
924

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анні Неплях виповнилося 30років. Фото: instagram.com/neplyah

Красуня подякувала собі за сьогоднішню себе

Анна Неплях, яка раніше зізналася, чи міняла щось в зовнішності, відзначила ювілей. Скільки виповнилося “Міс Україна Всесвіт 2021” та що вона вважає плюсами свого віку - читайте далі у статті.

5 червня Анна Неплях, яка має звання “Міс Україна Всесвіт 2021”, відзначила своє 30-річчя. З цієї нагоди дівчина опублікувала нову світлину в Instagram та розповіла про переваги свого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, вона зазначила, що у 20-річному віці цифра 30 здавалась їй якоюсь далекою та страшною. Але нині вона чекала на цей день.

Також Анна додала, що пишається тим, яка вона, як виглядає, як відчуває себе та що має.

У 30 ти знаєш, чого ти хочеш, що підходить саме тобі, як за собою доглядати, які твої мрії і цілі, що ти можеш дати іншим і кого хочеш бачити поруч із собою. Ти вже не рвеш сраку, щоб все встигнути, а делегуєш. Ти вже не боїшся бути якоюсь не такою, бо чітко знаєш, яка ти і твердо стоїш на ногах, що ніхто не вибʼє з-під тебе ґрунт. З кожним роком в моє життя приходять найкращі люди, найкращі події, найкращі почуття і емоції,
- зазначила іменинниця.

Також Неплях відмітила, що її життя так само повне вражень, а емоції та відчуття стали якіснішими, яскравішими та сильнішими. А сама вона зараз красива, успішна та пристрасна, як ніколи.

Я ніколи, не була в такій чудовій фізичній формі, як зараз. Я ніколи не любила інших і себе так сильно і безумовно, як сьогодні. Я ніколи не була такою красивою, як сьогодні. Я ніколи не пишалася своїми досягненнями, як сьогодні. Я ніколи не займалася так коханням, як сьогодні і лише рік, як я навчилася цього, пристрасно, але водночас ніжно і чуттєво. Я ніколи не була стільки про себе і для себе, як сьогодні. Просто, дякую собі і своїм sweet 30,
- підсумувала красуня.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Ірина Горова видала заміж доньку. Поглянути на фото з весілля 26-річної Наталії можна у цій статті.