"Я маю прекрасний вигляд": Альона Альона відзначилася гучною заявою стосовно хейту щодо її зовнішності

Новини шоубізнесу
998

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Артистку вкотре захейтили в мережі

Популярна українська реп-виконавиця Альона Альона, яка ввела в оману підписників через скандал з футболками на Євробаченні, поділилася своїми спогадами з конкурсом. Фоловери відразу відреагували на пост Альони і накинулися на неї через зовнішність. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе в соцмережах зірка детально розповіла, як створювався її сценічний образ для пісенного конкурсу. Проте, одна підписниця вирішила написати Альоні стосовно того, що вона не дбає про своє здоров'я.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона писала, що артистка нібито не може привести себе до ладу. Виконавиця не змогла змовчати після таких слів. Бо більше вона зауважила, що задоволена своєю зовнішністю.

Я маю прекрасний вигляд і прекрасно себе почуваю. У мене здорові зуби, шкіра, волосся, органи, кров, гарні м'язи і суглоби – я про себе дбаю. Якщо я особисто не подобаюсь вам, то це ж ваші проблеми, але не мої. Знайдіть собі людину, за якою вам приємно буде слідкувати і не захочеться щось в ній виправляти.
- відповіла артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл представили світові пісню, яка могла би представляти Україну на Євробаченні замість Teresa & Maria. Трек має назву “Подоляночка”.