Співак DANTES під час проходження ВЛК у ТЦК зустрів 62-річну лікарку-фанатку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Співак Володимир Дантес. Фото: instagram.com/volodymyrdantes/

Що вона йому сказала

Популярний український співак Володимир Дантес нещодавно ходив до ТЦК оновлювати дані . У черзі він провів 8 годин. І, як з’ясувалося, під час візиту до цієї структури йому вдалося зустрітися з досить цікавою лікаркою-фанаткою.

Як це було, він розповів в етері Weekend Show на М1. Під час розмови з ведучими Дантес зізнався, що був неабияк здивований ситуацією, але отримав від неї безліч позитивних емоцій. Мовляв, саме ця жінка його приємно зарядила та додала сил відстояти багато годин у черзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Вона сказала: Мені 62 роки, у Вас - супер інтелект, я дивлюсь всі ваші програми і ви мені подобаєтесь. Я до речі стара рокерша, тому ваші дві останні роботи - бомба!
- процитував слова лікарки DANTES.

До слова, пройти усі процедури в ТЦК йому поки що не вдалося. Тож найближчим часом співак матиме шанс зустрітися й з іншими своїми фанатами, які працюють у цій структурі 🤭

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями 66-річний Павло Зібров також отримав “запрошення” на оновлення даних у ТЦК. Туди артист заявився у компанії 40 військових і навіть дізнався, що він придатний до служби у ЗСУ.