Забрала тяжка хвороба: на 81-му році з життя пішла французька виконаиця Франсуаза Арді

Новини шоубізнесу
1 245

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

Свого часу співачка представляла Монако на Євробаченні

Популярна французька виконавиця та акторка, справжня ікона поп-культури Франсуаза Арді, на жаль, відійшла в інший світ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що артистці було 80 років. Також відомо, що селебритіс багато років боролася з раком. Зауважимо, що трагічну новину повідомив син Арді артист Томас Дютронк. Зокрема, у себе в Instagram він розповсюдив архівний знімок з матір'ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Франсуаза Арді із сином. Скриншот

Зауважимо, що The Guardian написало про те, що Франсуаза страждала на лімфому 20 років. Весь цей час вона боролася за своє здоров'я шляхом курсів хіміотерапії. Завдяки цьому, вона вочевидь прожила більше, ніж змогла би прожити без лікування. Цікаво, що ще минулого року Арді повідомила, що більше не зможе співати

Я постійно відчуваю проблеми з диханням і задихаюся, не кажучи вже про нескінченні носові кровотечі. Я не боюся померти, але я дуже, дуже боюся страждати,
– розповідала співачка.

Зазначимо, що померла артистка стала відомою на початку 60-х. Тоді її перша композиція "Tous les garçons et les filles" розійшлася двомільйонним тиражем. У 1963-му вона представила Монако на Євробаченні та змогла посісти 5 місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як не стало зірки “Міцного горішка” Тома Бауера. Селебритіс помер на 87-у році життя.