Дантес опинився на межі інсульту: що відомо про стан співака зараз (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 580

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої стривожив прихильників серйозними проблемами зі здоров'ям

Володимир Дантес, який нещодавно показав, як оновлював дані у ТЦК , поскаржився на серйозні проблеми зі здоров’ям. Кумир багатьох дівчат знаходиться на межі інсульту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Фанати хвилюються, адже Володимир Дантес зізнався, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Співак має проблеми з судинами, тиском та нервами, тож зараз він проходить обстеження, аби запобігти інсульту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме через інсульт помер батько Володі. А зараз, на жаль, в артиста є всі шанси повторити його трагічну долю, якщо не взятись серйозно за своє здоров’я.

Моя тривожність так працює, що я сам себе заганяю, я роблю собі ще гірше. Останнім часом погано спав, навантаження, переїзди, стреси, і в Ужгороді мене "вимкнуло". Я зараз проходжу обстеження, щось з судинами, головою, тиском. Лікар сказав, що зараз інсульт помолодшав, а це близьке до мене, бо у мене батько помер від цього. Адже довкола так багато стресу,
розповів Дантес на шоу Раміни Есхакзай "30+".

За словами артиста, після туру йому прописали заспокійливе. Також він додав, що попри те, що має гарний вигляд зовні, всередині він сильно страждає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можливо, річ у тому, що Дантес досі не відпустив колишню дружину. В травні він презентував композицію про токсичні стосунки. Прихильники вирішили, що цей зухвалий трек артист присвятив Наді Дорофєєвій.