35-річний обмежено придатний Дантес зізнався, чи отримав він бронь від мобілізації (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
23 864

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співак Володимир Дантес. Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Артист розповів, як проходив ВЛК і чому йому знову доведеться оновлювати дані

Відомий український співак Володимир Дантес, який опинився на межі інсульту, зізнався, чи має бронь від мобілізації. Артист тільки нещодавно оновлював свої дані у ТЦК та проходив ВЛК в одній з лікарень Київської області. А от чи є в нього бронювання — дізнавайтеся нижче!

В новому епізоді "30+" на YouTube-каналі RAMINA Дантес зазначив, що через його статус обмежено придатного, йому потрібно повторно проходити військово-лікарську комісію (ВЛК). Це стосується всіх чоловіків віком від 18 до 60 років та жінок окремих спеціальностей після набуття чинності нового закону про мобілізацію в Україні, який набрав чинності від 18 травня 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир зауважив, що після публікації фото під ТЦК, його розкритикували у соцмережах. Так, користувачі звинуватили артиста у надмірній публічності, оскільки його нібито все одно заброньовано від мобілізації. Проте сам Володимир запевнив, що жодних відстрочок він не має і проходить процедуру нарівні з іншими.

Кожен раз, коли було потрібно йти до військкомату, я йшов. В мене немає бронювання, тому що Міністерство культури, дякую за відсутність бронювання для всіх діячів культури, забезпечило його тільки для цирку і "Єдиного марафону",
— підкреслив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що під час проходження ВЛК, Володимир Дантес у ТЦК зустрів 62-річну лікарку-фанатку. Артист зізнався, що був неабияк здивований ситуацією, але отримав від неї безліч позитивних емоцій.