Слухає "Океан Ельзи", але, чи розуміє? Світлана Лобода зізналася, чи вчить її 13-річна донька українську мову

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світлана Лобода. Фото: instagram.com/lobodaofficial

Сама артистка усе життя була російськомовною, але з початком війни вона почала заглиблено вивчати соловʼїну

Співачка Світлана Лобода, яка була жертвою абʼюзивних стосунків , з дитинства спілкувалася російською мовою. Але останнім часом артистка заявила, що активно вивчає українську мову і поділилася, як це впливає на її дітей. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв’ю казахського інтерв’юера Тимура Балимбетова зірка зізналася, що за два роки інтенсивних занять вона вже добре володіє українською мовою. Тепер вона навчає цього своїх доньок — 13-річну Євангеліну та 6-річну Тільду. Рішення про вивчення української мови Лобода прийняла після початку повномасштабної війни. Вона зізнається, що спочатку це було важко, але тепер може похвалитися вільним володінням мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі співачка також докладає зусиль для того, аби її доньки вільно володіли українською мовою. Світлана Лобода докладає значних зусиль, щоб вони могли спілкуватися рідною мовою так само добре, як і вона.

Я все життя говорю російською мовою. Я почала говорити українською мовою і вивчати її детально, читати книжки українською мовою, рівно два роки. За рік зробила великий стрибок. Зараз я вважаю, що я зобов'язана просто вивчити українську мову з моїми дітьми. Тому я читаю доньці книжки українською мовою, вона слухає пісні українською мовою, вона слухає Океан Ельзи. Я їй пояснюю як перекладаються ті чи інші слова, чи фрази. Для кожного українця дуже важливо, щоб мова залишилася в історії, тому ми зобов'язані вчити наших дітей,
— підкреслила Світлана Лобода.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лобода публічно привітала доньку з днем народження . Зірка шоубізнесу показала, як зараз виглядає 13-річна Євангеліна.