"Він привів мене в акторство": Олександр Сугак розповів про свого батька та показав давню сімейну світлину (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Актор Олександр Сугак. Фото: пресслужба Нового каналу

Сьогодні відзначається День батька

Актор серіалу “Зв’язок” від Нового каналу - спеціально до Дня батька, який сьогодні відзначають не лише в Україні, а й по всьому світу — поділився милими спогадами з дитинства про роль батька в його житті. Цікаві деталі дізнавайтеся разом із Hochu.ua!

Для когось він – опора та захист, для когось – вірний друг та порадник, а ще – одна з найрідніших та найважливіших людей у житті. Святкування Дня батька в Україні припадає на третю неділю червня. Напередодні свята актор серіалу “Зв’язокОлександр Сугак розповів про те, що тато завжди був для нього взірцем для наслідування та навіть допоміг визначитися на життєвому шляху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Завдяки батьку прийшов у нинішню професію, тому що він у мене дуже творчий та креативний. Коли я був маленький, тато мені показував фокуси. Тоді ще не було жодних навчальних відео або курсів, і він десь знаходив ці секрети фокусників, вивчав їх та радував мене. До того ж моє дитинство пройшло в Центральному парку культури у Вінниці, де батько працював. Це все дало мені цю творчість, артистизм і привело в акторство,
- зізнається зірка.
Олександр Сугак з батьком. Архівне фото з сімейного архіву актора надане пресслужбою “Нового каналу”

Прагнення до саморозвитку – одна з тих чудових якостей, які мотивують нас ставати кращою версією себе. Олександра Сугака своїм оптимізмом надихає саме тато 😌

Батько надихає мене своїм оптимізмом, силою волі та жагою до життя, він постійно пізнає щось нове. Наприклад, зараз, у пенсійному віці, він вчить іспанську. Було багато складних та скрутних ситуацій, у яких він опинявся, але це не зламало його оптимізм та позитивний спосіб мислення. Ось такий у мене батько!
— гордо розповідає актор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День батька – це ще один привід подякувати татусям за їхню любов, турботу та підтримку. Проводьте час зі своїми близькими, бо моменти з рідними — безцінні ❤️ І, звісно ж, не забудьте сьогодні привітати тата зі святом!