Бруклін Бекхем з дружиною втратили члена сім’ї: що відомо (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 029

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц повідомили про смерть домашнього улюбленця. Фото: instagram.com/nicolaannepeltzbeckham

Нікола закликала бути обачнішими, обираючи грумера для свого улюбленця

Одна за іншою сумні новини. Нещодавно стало відомо про смерть чотирилапого актора серіалу “Ходячі мерці”, а тепер не стало і домашнього улюбленця сина Вікторії та Девіда Бекхемів. Більше про це - далі у статті.

Бруклін Бекхем та Нікола Пельтц поділилися з підписниками своїх мікроблогів сумною звісткою. Так, їхній домашній улюбленець чихуахуа Нала більше не з ними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На момент смерті пухнастику, якого Нікола взяла з притулку, було 9 років. Попри поважний вік Нала була абсолютно здоровою.

Проте вчора собаку відвезли до грумера, після чого вона почала важко дихати. Її доставили до ветеринарної клініки, де вона і померла через кілька годин.

Я ділюся цією історією в надії, що це може запобігти подібному з іншими собаками. Її життя забрали занадто рано. Вона була моєю прекрасною королевою і залишалася поруч зі мною протягом 9 років, незважаючи ні на що. Будь ласка, будьте обережними щодо того, кому ви віддаєте своїх собак, тому що ви не знаєте, що відбувається за зачиненими дверима,
- сказала Нікола.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Дженніфер Еністон анонсувала свою першу книгу. Причому тут її собака - пояснюємо у цій статті.