Серцю не накажеш? Мудрик закрутив роман з російською моделюю й втрапив через це в гучний скандал (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 686

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Михайло Мудрик і Віолетта Грачова. Фото: соцмережі

Відомий український футболіст відправив росіянці квіти в москву, чим не на жарт шокував своїх фанів

Поки сотні українок мріють завоювати серце молодого й талановитого футболіста Мудрика, він намагається "підчепити" російську модель Віолетту Грачову. Детальніше про скандал, який розгорівся після програшу української збірної на матчі з Румунією, читайте в нашому матеріалі!

Фанати футболу самі не свої останнім часом. Мало того, що наша збірна програла Румунії так після поразки ще один дивний вчинок втнув Михайло Мудрик. 23-річний футболіст, схоже, підбиває клинці до росіянки Віолетти Грачової.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В Мережі з’явилась інформація про те, що спортсмен привітав росіянку з днем народження, надіславши їй в москву три велетенські букети троянд. "Слід" Мудрика на цих подарунках викрили через те, що дівчина виставила квіти й показала записку з такими словами: "З днем народження, моє кохання. MM".

Мудрик обдаровує росіянку квітами. Фото: скриншот з соцмереж

До цього варто додати, що сам Мудрик нерідко підписує себе, як "ММ" в соцмережах. Навіть в його профілі в інстаграмі зазначені ці скорочені ініціали.

Мудрик обдаровує росіянку дорогими подарунками. Фото: скриншот з соцмереж

Звісно, такий роман не до вподоби шанувальникам Мудрика. Фани дивуються, чому Михайло не зміг знайти собі пару в Україні, або хоча в будь-якій іншій країні, крім росії. А от сам Мудрик поки скандал ніяк не коментує, як і своє бурхливе особисте життя.

Михайло Мудрик залицяється до росіянки. Фото: скриншот з соцмереж
Михайло Мудрик листується з росіянкою. Фото: скриншот з соцмереж

В Мережі також ходять чутки, що саме Мудрик обдаровує Віолетту люксовими брендами та возить її на елітні курорти. Однак спільних фото в цієї пари немає. Хоча Мудрик та Віолетта слідкують один за одним в Інстаграмі, час від часу лайкають пости та іноді навіть публічно листуються. Ось на цьому скриншоті, наприклад, Мудрик запропонував зустрітись їй на мосту, на що модель відреагувала двояким смайликом.

Фото: скриншот з соцмереж

Варто додати, що про роман Мудрика і росіянки, яка старша за нього на 8 років, говорять вже не перший рік. Відомо, що Віолетта Грачова вже зустрічалась з футболістом — норвежцем Матіасом Норманом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше публічно в коханні Мудрику зізнавалась Даша Квіткова . Зірка зізналась, що молодий футболіст їй дуже подобається, але той ніяк не відреагував на слова Даші (бо, напевно, його думки та серце були зайняті росіянкою).