Єфремова, який сидить за смертельну ДТП, намагаються відправити на війну проти України

Новини шоубізнесу
1 016

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Михайло Єфремов. Фото: instagram.com/efremov.artist

Російського актора хочуть достроково звільнити, проте лише за умови того, що він візьме зброю до рук та відправиться на територію України

Російського актора Михайла Єфремова, який сидить за смертельну аварію, можуть достроково звільнити. Однак є одне “але”… Адже це станеться лише за умови участі актора у війні проти України. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Організація "Ветерани росії" виступила з пропозицією підтримати Михайла Єфремова у суді, за умови, що після звільнення він піде на фронт. Вони планують надіслати офіційний запит до Бєлгородського СІЗО, де перебуває Єфремов, після чого суд вирішить його долю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними пропагандистських ЗМІ, ця ідея може бути привабливою для актора, який підтримує путінський режим і його політику. Варто також зазначити, що колишній адвокат Єфремова, Ельмар Пашаєв, і сам зараз перебуває на фронті. Проте він висловив сумніви щодо фізичної здатності актора брати участь у бойових діях на передовій, втім, не виключив можливість його залучення в прикордонних зонах.

Рішення про умовно-дострокове звільнення ухвалює суд, але Михайло Єфремов повинен знати, що може цілком розраховувати на наше клопотання у разі, якщо виявить бажання стати добровольцем. Він відбув, з урахуванням часу у СІЗО, вже понад половину терміну. Неодноразово покаявся та переглянув свої погляди на життя,
— заявив один з представників пропагандистської організації.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А поки російські пропагандисти продовжують виступати за геноцид українського народу, серед росіян знаходяться й ті, хто щиросердечно підтримує Україну. Наприклад відомий російський репер Noize MC не просто заспівав українською, а й виступив у футболці “Азов” .