Ірина Білик щемливо відреагувала на загибель свого друга, якому ще місяць тому стоячи аплодував увесь Палац Україна

Новини шоубізнесу
565

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Білик. Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Антон Смецький був не просто відомим хореографом, а й відважним захисником України, який попри втрату кінцівки повернувся на фронт

Співачка Ірина Білик, яка зверталася до ворожки , висловила свої почуття у зв'язку з трагічною загибеллю Антона Смецького, свого колишнього хореографа. Протягом багатьох років він створював незабутні хореографічні номери для її виступів.

Народна артистка України зізналася, що новина про його смерть стала для неї справжнім шоком, адже ще місяць тому його талант захоплював глядачів. Між співачкою та Смецьким існували теплі, дружні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму Instagram Білик поділилася болем втрати, зазначивши, що слова та думки Антона назавжди залишаться у її серці. Вона зізналася, що важко усвідомити втрату настільки обдарованої людини, яка багато зробила як для української культури, так і для Незалежності нашої країни.

Вчора я дізналася, що Антон загинув на фронті, але не вірила, і сьогодні остаточно зрозуміла, що мій друг вже ніколи не станцює зі мною свій найкращий танок…..
Лети, прекрасна Душа!!!
Всі твої слова і думки залишаться назавжди у моєму серці.
Місяць тому у палаці “Україна” люди аплодували тобі, стоячи ….
Сьогодні ми всі проводжаємо тебе, як Героя і великого Артиста!😖
— чуттєво написала Ірина Білик.

Зазначимо, що Антон Смецький від початку повномасштабної війни захищав Україну, служачи сапером. Восени 2023 року він зазнав серйозного поранення, підірвавшись на міні та втративши кінцівку. Після реабілітації він повернувся на фронт. На жаль, 24 червня стало відомо про його загибель. Деталі його смерті не розголошуються.

Неможливо відобразити вміст. Переглянути в Telegram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що слідом за Сергієм Жаданом ще один відомий письменник поповнив лави ЗСУ . Так, автор відомих кримінальних романів Мартин Якуб показався у військовій формі.