"Першим дізнався стоматолог дружини": Влад Шевченко розповів про вагітність своєї коханої

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Влад Шевченко та його дружина Анастасія. Фото: пресслужба Нового каналу

Блогер зізнається, що зовсім не так все собі уявляв

У травні цього року відомий український блогер Влад Шевченко розкрив секрет і заявив, що скоро стане батьком. Тоді він опублікував в Instagram зворушливі фото з вагітною дружиною Настею, з якою разом уже понад 7 років. Нині ж Влад вирішив розповісти більше про те, як готується до батьківства і хто першим дізнався про вагітність його коханої дружини.

Ексклюзивними деталями він поділився за лаштунками шоу “Хто зверху?” , яке Новий канал покаже вже цієї осені. Усе найцікавіше — вже у нашому матеріалі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Першим дізнався стоматолог дружини (сміється - ред.). Їй потрібно було зробити процедуру, та виявилося, що вагітним її краще не робити. Тож довелось йому сказати. Наступними дізналися, звісно, наші батьки,
— зізнається блогер.

За його словами, місяці в очікуванні немовляти проходять дуже спокійно. Попри те, що є багато історій про те, як у вагітних змінюються смакові вподобання та загострюється нюх, його дружина Анастасія нічого подібного не переживає.

Чесно кажучи, думав, що в нас щось теж цікавеньке може бути. Але в моєї дружини взагалі немає дивних бажань. Взагалі! Все, що їй подобалось раніше, подобається й зараз. Швидше, змінився я. І до цього був сентиментальним, а зараз взагалі нереально стало. Наприклад, коли дивимось підготовчі курси для майбутніх батьків, то плачу. "У відео кажуть: “Ви будете проводити час зі своєю дитиною”. Я уявляю, як це буде, і плачу. Навіть зараз, коли розповідаю, хочеться пустити сльозу,
— ділиться своїми емоціями Влад Шевченко.

Блогер також додав, що вони з коханою не вірять у різні забобони. Однак розповідати багато про особисте все одно не збираються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно ми також розповідали про скарги на здоров’я вагітної блогерки Юлії Верби. Спершу дівчина заговорила про сильний токсикоз , через який вона втратила 4 кг, а пізніше зізналася, що задумується про підтяжку грудей через їх розмір та вагу.