У США так швидко забувається українська? Закордонні псевдопатріоти Яма та Ступка заговорили мовою ворога

Новини шоубізнесу
690

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Влад Яма та Дмитро Ступка. Фото: Instagram

Не можемо назвати такі дії неочікуваними з боку скандального хореографа та актора

Українські артисти Дмитро Ступка, який хизується відпочинком з коханою та донькою, а також Влад Яма почали спілкуватися російською мовою. Відомий актор і танцюрист, які проживають у США, віддали перевагу мові окупантів.

Раніше в Instagram обидва часто ділилися дописами українською, однак у своїх stories нещодавно вони почали використовувати російську. Влад Яма, наприклад, активно працює в Маямі разом із Марією Гнатенко, котра також говорить російською. Нещодавно він поділився її рекламним відео і супроводив його коментарем мовою, яку багато українців вважають мовою окупанта.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official

Дмитро Ступка також іноді вдається до російської. Так, у stories він привітав знайомого з днем народження, підписавши фото: "Будьте бдительны". Та й до того він опублікував фото з донькою на пляжі, яке спочатку підписав його російською, але після критики змінив текст на українську, що можна побачити за позначкою "змінено".

Дмитро Ступка. Фото: instagram.com/stupka777
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка, якого звинувачують у втечі в США, зізнався, чи повернеться в Україну після війни. Актор також зазначив, що йому байдуже на постійну критику у соцмережах.