Оскароносний продюсер "Титаніка" та "Аватара" помер через важку хворобу

Новини шоубізнесу
701

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джон Ландау. Фото: GettyImages

Зірка Голлівуду помер у віці 63 років

Індустрію розваг сколихнула сумна новина — на 64 році життя помер голлівудський продюсер, лауреат премії Оскар Джон Ландау. Відомий діяч продюсував всесвітньо відомі проєкти, такі як “Титанік”, “Аватар”, “Соляріс” та інші. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У віці 63 років помер голлівудський продюсер, лауреат премії Оскар Джон Ландау. Як повідомляє Variety, багато років продюсер страждав на рак. У Джона залишилися дружина Джулі, з якою він прожив у шлюбі майже чотири десятиліття, та два сини, Джеймі та Джоді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співголова Disney Entertainment Алан Бергман підтвердив сумну новину, високо оцінивши талант Ландау та його внесок у кінематограф. Проте подробиць про причину смерті він не розголошував.

Джон був провидцем, який мав надзвичайний талант і пристрасть втілювати в життя деякі з найнезабутніших історій на великому екрані. Його видатний внесок у кіноіндустрію залишив незгладимий слід, і ми за ним дуже сумуватимемо. Він був культовим і успішним продюсером, але ще кращою людиною та справжньою силою, яка надихала всіх навколо,
— прокоментував Алан Бергман.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зʼясувалося, що дружина одного з пасажирів батискафа Титан, що досліджував затонулий Титанік, виявилася правнучкою пасажирів легендарного лайнера. У знаменитому фільмі Джеймса Кемерона родичам Венді Раш була присвячена окрема сцена.