Сестра Маші Єфросиніної та колишня невістка Віктора Ющенка, яка розважається в рф, відреагувала на ракетний удар по Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/liza_u

Колишня невістка третього президента України відзначилася одним символом

Сестра української телеведучої Маші Єфросиніної та за сумісництвом колишня дружина сина третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко, нарешті спромоглася на реакцію на ракетний удар по Києву 8 липня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Ліза вже два роки перебуває у рф. Весь цей час вона жодного разу не висловлювала позицію щодо актів тероризму, які влаштовувала росія по відношенню до України. Наразі Ющенко продовжує розважатися у Москві і, за великим рахунком, замовчувати те, що вона робить по відношенню до її батьківщини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, сьогодні, коли путінський режим вкотре показав своє обличчя, Ліза теж відзначилася реакцією на жахливі дії росіян. Зокрема, у себе в Instagram Stories вона розповсюдила кадр, в якому показала емоджі у вигляді серця, яке розкололося на дві частини.

Це емоджі символізує розпач та сум. Безумовно, Ліза не може не переживати те, що її Батьківщина вже третій рік знаходиться під ударами безжального сусіда. Однак, на більше жінки не вистачило, адже окрім серця, вона жодного слова не написала про сам удар і не висловила слів співчуття.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишня невістка Ющенка показала доньку з дорогою прикрасою. Зауважимо, що Ліза активно публікує лише гламурні знімки, які демонструють її безтурботне життя в рф.