В рф сьогодні день сім'ї, тому вони вбивають наших дітей: ENLEO нагадав, чому важливо відмежовуватися від усього російського (ФОТО)

Новини шоубізнесу
636

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Обстріл ОХМАТДИТу 08.07.24. Головне фото - Telegraf, Ян Доброносов; колаж Хочу!

Зверніть увагу на те, що 8 липня в Україні ніякого Дня сім'ї немає! ❌

Сьогодні у соцмережах багато українців бачать не тільки жахливі новини про черговий російський обстріл України та, зокрема, влучання ракети в дитячу лікарню “Охматдит”, а ще й веселі картинки-привітання “з днем сім’ї”, який начебто сьогодні святкують в Україні.

Що не так з РОСІЙСЬКИМ днем сім’ї, який на болотах відзначають 8 липня, ми вже розповідали. Додамо лишень, що разом росіянами в Україні День родини 8 липня відзначався з 2011 аж до 2023 року ❗️У суспільстві були різні погляди щодо доцільності відзначення свята саме у цей день і, як бачимо, торік здоровий глузд переміг — на сьогодні День сім'ї в Україні щорічно відзначається 15 травня — разом із Міжнародним днем сім'ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
У facebook багато людей сьогодні ділиться ось такими постами й картинками з днем сім’ї. Скріншот
Facebook сьогодні “кишить” такими постами й картинками з днем сім’ї. Скріншот
День сім’ї в Україні - не 8 липня! Це російське свято. Скріншот з facebook
Привітання з російським Днем сім’ї у facebook. Скріншот
У facebook активно публікують та ширять картинки з Днем сім’ї - російським святом 8 липня. Скріншот

Тепер же увагу на це звернув і популярний український співак із Маріуполя ENLEO (справжнє ім’я — Нікіта Леонтьев, ред.). У своєму Instagram музикант запостив сторіс, в якій вкотре акцентує на нелюдяності ворога і тому, що українці повинні раз і назавжди відмежуватися від росії абсолютно у всьому, включаючи їхні свята і традиції.

У росії День сім’ї, любові та вірності святкують також 8 липня. Це свято було ініційоване депутатами держдуми рф у 2008 році, але офіційно затверджене путіним лише у 2022 році.
У світі День всім’ї відзначається 15 травня, що було започатковано ООН у 1994 році.

Уявіть степінь нелюдяності,
— пише ENLEO.
ENLEO прокоментував ракетний удар по ОХМАТДИТу та рос. свято “День сім’ї, любові та вірності”, яке припадає на 8 липня
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, що під час ранкового удару по Києву мало не загинув блогер Ваня Рассел. Про пережитий шок він розповів у соцмережах, не приховуючи своїх почуттів і не підбираючи слів.