"Дуже хочу, щоб наші діти мали дитинство з радощами а не зі страхами та жахіттями сьогодення": Гросу вибачилася за свій пост у день атаки на Київ

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/alina_grosu

Артистка розповсюдила пост-звернення в Indtagram-Stories

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка потрапила в скандал через свої танці у день атаки на “Охматдит”, звернулася до своїх фоловоревів з важливим меседжем. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Аліна, яка у день ракетного удару росії по Києву розповсюдила ролик, в якому представила свою майбутню пісню, вирішила перепросити у користувачів за свій необдуманий вчинок. Відповідне звернення Гросу поширила у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гросу щиро попросила вибачення в українців за те, що не відразу видалила пост розважального характеру. Аліна також написала, що не приховує того, що наразі знаходиться за кордоном. Співачка повідомила, що вона та її родина допомагають Україні, але не говорять про це на публіку. Окрім того, артистка символічно висловилася про те, що в кожній постраждалій дитині в “Охматдиті” вона бачить свою сестру.

У кожній постраждалі 8 липня дитині, що проходить лікування в Охматдиті я бачу свою сестру. Вона лікувалася від раку саме там. Дуже хочу, щоб наші діти мали дитинство з радощами а не зі страхами та жахіттями сьогодення. Хочу вибачитися, що опублікувала пост розважального характеру за кілька годин до трагедії та не прибрала його одразу.
- написала Гросу.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Гросу розповіла, чи планує потрапити на Євробачення. Співачка також зазначила, що спостерігає за масштабним співочим конкурсом.