Легкоатлетка Юлія Левченко одружилася з бойфрендом, з яким зустрічалася 7 років: на весіллі спортсменка показалася у спортивному взутті

Новини шоубізнесу
11 101

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: fakty.ua

Урочиста церемонія відбувалася у Києві

Відома українська легкоатлетка Юлія Левченко ощасливила своїх фоловерів радісною звісткою. Спортсменка вийшла заміж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо, що Юлія перебувала у стосунках з бігуном Юрієм Кіщенком. Вони були разом сім років, і лише зараз вирішили стати офіційно чоловіком та дружиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідні світлини з весілля Левченко розповсюдила у себе в Instagram Stories. Цікаво, що на церемонії Юлія була взута у кросівки. Варто зазначити, що весілля відбувалося в Києві.

Скриншот
Скриншот

Що ж до її обранця, то про нього відомо те, що Юрій є багаторазовим чемпіоном України з бігу на середні дистанції. Нагадаємо, що Юлію Левченко вважають однією з найбільш вродливих спортсменок України. Сама вам народом із Бахмута. У свої 26 вже здобула багато нагород. Зокрема, це перемога на юнацьких Олімпійських іграх 2014 року та срібло Чемпіонату світу 2017.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що співак Позитив таємно одружився з тією, кого довго приховував від публіки. Закохані показали романтичні кадри, на яких уся увага була приділена обручкам Олексія та Юлії.