Мовчазна блогерка заговорила! Як звучить її голос (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Вона розповіла, що створила свій образ через цькування за російську мову

Відома українська німа блогерка, яка змінилася до невпізнаваності, приголомшила фоловерів тим, що вперше заговорила. Подробиці - в нашому матеріалі.

Сталося це під час бесіди з іншим блогерами на ютуб-каналі Korya4ka. Зокрема, Антоніна Носова (справжнє ім'я блогерки) розповіла, чому обрала саме образ мовчазної медійниці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, вона зазначила, що тривожиться з приводу мовного питання. Носова зауважила, що вона майже не знає української мови. Окрім того, Антоніна називає себе звичайною жінкою, яка має середню освіту.

Буду говорити. Що я хочу з самого початку сказати вам: я маю тривожність з приводу мови. Я звичайна жінка, маю середню освіту, закінчила школу-інтернат, трієчниця. Українську мову я практично не знаю. Я прийшла на програму не з легкістю, а все одно з хвилюванням через мову. Я була завантажена думками на кшталт: Не здумай говорити.
заявила Носова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий актор, який служить у ЗСУ, прокоментував мовний конфлікт на полі бою. Павло Алдошин відверто розповів, які мовні правила є на фронті.