"Так, я в стосунках": після розлучення з Меладзе співачка Віра Брежнєва спантеличила зізнанням про особисте

Новини шоубізнесу
2 663

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віра Брежнєва. Фото: instagram.com/ververa

Зірка розповіла про найголовніші стосунки у власному житті

Українська співачка Віра Брежнєва після повернення з відпустки відверто заговорила про особисте життя. Чи зустрічається з кимось зараз колишня учасниця гурту ВІА Гра — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Аделі Ісламгумовій Віра Брежнєва вперше після розлучення розповіла про особисте. Артистка зазначила, що має чітке розуміння щодо того, які стосунки їй потрібні. За словами співачки, головне — аби їй було комфортно поруч із партнером.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от щодо того, чи знаходиться Віра зараз у стосунках, вона відповіла достатньо ухильно. Проте вона запевняє, що їй вдалося побудувати найголовніші стосунки у своєму житті — із самою собою.

Я можу сказати так: так, я в стосунках. Я в ідеальних стосунках із самою собою. І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я вибудувала із самою собою. Зараз у мене стосунки з усіма людьми та з усім світом. Вони вже зовсім, звісно, інші,
— зазначила виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Віра Брежнєва поділилася унікальним сімейним кадром з мамою та трьома сестрами, які схожі між собою, як краплі води. Дівочий склад їх родини зібрався разом заради особливого свята!