Організатори ATLAS розсекретили, чому насправді Вєрка Сердючка відмовилася від цьогорічного виступу

Новини шоубізнесу
647

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вєрка Сердючка. Фото: instagram.com/v_serduchka

Андрій Данилко зі своїм бендом тривалий час були у лайнапі, проте несподівано замість Вєрки Сердючки там зʼявилася Надя Дорофєєва

Новина про скасування виступу Андрія Данилка на цьогорічному фестивалі ATLAS UNITED стала чималою несподіванкою, адже багато гостей розраховували побачити на сцені Вєрку Сердючку. То чому ж насправді замість бенду артиста у лайнапі зʼявилася Надя Дорофєєва — дізнавайтеся нижче.

Напередодні початку першого з трьох днів ATLAS UNITED 2024 організатори фестивалю провели конференцію, на якій відповіли на найголовніші запитання щодо підготовки до заходу. Зокрема не обійшлося і без теми про те, чому ж насправді з лайнапу зникло імʼя Вєрки Сердючки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Генеральний директор і засновник фестивалю Atlas Weekend Дмитро Сидоренко висловився щодо участі Андрія Данилка. За його словами, артист відразу погодився виступити зі своїм бендом та вкрай серйозно поставився до цього, почавши готувати повністю україномовну програму. Втім через ряд обставин команда Вєрки Сердючки не встигла досконально підготуватися, тому разом з організаторами вони прийняли рішення перенести виступ на наступний рік.

Ми з Андрієм багато разів зустрічалися. Він крутий і взагалі я дуже вдячний, що він відразу відгукнувся на нашу пропозицію. Але через багато технічних моментів, в тому числі й через блекаути, він просто фізично не встиг підготувати ту україномовну програму, яку ми анонсували,
— сказав генеральний директор і засновник фестивалю Atlas Weekend.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Дорофєєва, Пивоваров, Терен та інші зірки приєднались до благодійного “пограбування” банку. А це все в рамках фестивалю ATLAS UNITED 2024, який збирає 100 мільйонів на допомогу ЗСУ.