ЗМІ розсекретили причину розриву Дженніфер Лопес та Бена Аффлека: що відомо

Новини шоубізнесу
14 709

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Reuters

У ЗМІ повідомляють про кілька обставин, які повпливали на шлюб зірок

Відома зіркова парочка Дженніфер Лопес та Бен Аффлек, у стосунках яких вже досить довгий час існують серйозні проблеми та які вже живуть порізно, зіткнулася із труднощами у шлюбі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Наразі в західному інформаційному просторі все частіше обговорюється тема особистого життя Бена та Дженніфер. У ЗМІ повідомляють про кілька обставин, які повпливали на шлюб зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, про це повідомляє видання Page Six. За повідомленнями джерел інсайдерів видання OK! Magazine Бен зараз переживає складні часи. Він почувається засмученим та пригніченим через те, що їхні стосунки з Джей Ло дуже напружені. Головною причиною того. що вони розійшлися стали максимально різні погляди на життя.

У Дженніфер велика свита, яка щодня ходить за нею —  відеооператори, фотографи, асистенти, тренери,
— повідомляє джерело.
Вона намагалася дати Бену зрозуміти, що бути Дженніфер Лопес — це робота 24/7. Вона — це її бренд, вона живе і дихає ним, в той час, як Бен може без проблем залишити свою роботу, якщо захоче. Дженніфер дуже цінує те, чим займається,
— припускають інші інсайдери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес дуже схудла на тлі розставання з Беном Аффлеком. Навіть сама зірка раніше зазначила, що зараз стрункіша, ніж будь-коли. Фани Лопес у коментарях зазначили, що вона виглядає дуже худою. Також вони припустили, що стрімка втрата ваги може бути пов’язана з проблемами в особистому житті зірки.