Популярна українська журналістка привідкрила завісу "донжуанського способу життя" Жадана: вона розповіла про коханок поета

Новини шоубізнесу
8 941

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Facebook Сергія Жадана

Журналістка Емма Антонюк поговорила про Сергія Жадана із Христиною Соловій

Відома українська журналістка Емма Антонюк поспілкувалася із артисткою Христиною Соловій. Зокрема, Емма розповіла Христині про її колишнього, відомого поета Сергія Жадана, який отримав першу військову зарплатню. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, під час інтерв'ю Антонюк повідала про “донжуанський спосіб життя” відомого письменника. Відповідний запис розмови Емми та Христини вже опубліковано на YouTube каналі блогерки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Антонюк розповіла, що коли свого часу відвідувала багато вечірок, то їй завжди розповідали про коханок Сергія. Соловій же відповіла, що ніколи не прагнула бути коханкою поета.

10 років тому я була в Харкові і з'ясувала такий собі локальний мем, який називався "коханка Жадана". Я була дуже юна й відвідувала дуже багато вечірок богемних, ЛГБТ-вечірок, якихось мистецьких. І на кожній вечірці хтось показував пальцем на якусь дівчину й казав: "Дивися, ось ця поетка – це коханка Жадана". Або: "Дивися, ось ця модель – це коханка Жадана,
– розповіла Антонюк.

Журналістка також додала, що подібне відбувалося на кожній вечірці, яку їй вдавалося відвідати. Вона зазначила, що не знає, чи мем це, чи правда.

Я не знаю, наскільки це є жовтий мем або це правда особливість донжуанського способу життя Жадана,
– зазначила журналістка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій зізналася, чи дійсно розбила сім'ю Жадана. Артистка відповіла на закиди про те, що нібито була коханкою знаменитого поета.