"Він завжди згадував, що його ніколи не було поруч": Анна Трінчер розповіла про свого батька

Новини шоубізнесу
1 448

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Артистка розповіла про складні стосунки з рідною людиною

Відома українська виконавиця Анна Трінчер, яка приголомшила деталями того, як Олександр Волошин хотів повернути її, розсекретила, які має стосунки з татом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, співачка та блогерка зізналася, що її батько був у її житті лише до того, поки їй не виповнилося 12. Потім чоловік віддалився від Анни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом між ними виникла певна прірва, яка принесла багато непорозумінь в їхніх стосунках. Як виявилося, їм не вдалося владнати свої проблеми, однак вона знайшла за що подякувати своєму татові. Зокрема, Трінчер заявила що те, що вона стала відомою - це заслуга її батька, адже артистка завжди хотіла привернути його увагу до себе.

Він є, живий. До 12 років ми жили разом. Думаю, своїм успіхом я завдячую йому, тому що все життя я намагалася довести, що я гідна бути його донькою. На жаль, цього ніколи не станеться. Бо інколи ми вимагаємо розуміння від людей, які не здатні зрозуміти. Проте я не знаю, як склалося б моє життя, якби не він і моє жагуче бажання, щоб він мене бачив усюди і його прізвище було всюди поруч з моїм ім'ям. Він завжди згадував, що його ніколи не було поруч
— зізналася Трінчер в рамках ютуб-проєкту Тетяни Корячки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер позувала разом з ведучим шоу “Хто зверху”. Вони разом знялися в новій програмі.