Відразу став дідусем! Ектор Хіменес-Браво повідомив про незвичне потомство у його родині (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
770

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: СТБ

Як виявилося, його собачка Лупіта стала мамою

Останнім часом в українському інформаційному просторі розганялася новина стосовно того, що відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво скоро стане дідусем. Цікаво, що в нього немає дітей, а відтак такі заяви, зокрема слова самого Ектора, були дивними.

Отож, все стало зрозуміло буквально нещодавно. Як виявилася, мова йшла не про дітей, а про домашніх улюбленців. Фоловерам кухаря відомо, що у нього є собака на ім'я Лупіта, яку він дуже любить і з якою проводить багато часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вдтак, днями Лупіта розродилася і подарувала Ектору малесеньких щенят. Безумовно, формулювання, що шоумен став дідусем є максимально жартівливим та несерйозним, але варто зазначити, що у ролику, який Ектор розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram, ми бачимо як він тепло піклується про новонароджених тваринок.

У коментарях до відео підписники привітали ведучого та кулінара з тим, що так чи інакше у його родині з'явилися нові члени. Дехто з фоловерів вирішив тягнути жарт до кінця та називав у коментарях Ектора дідусем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ектор Хіменес-Браво здивував змінами у своїй зовнішності. Зазначимо, що підписники нерідко називають улюбленого кулінара качком.