Jerry Heil виступила разом з переможцем Євробачення 2024 та зробила йому особливий подарунок (ФОТО)

Новини шоубізнесу
505

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil & Nemo: Фото: Instagram

Українська співачка приєдналася до виступу Nemo та запалила з ним на одній сцені

Як відомо, після знайомства на Євробаченні, цьогорічний переможець конкурсу — небінарний співак Nemo — готує спільний трек з представницями України. Однак яким же було здивуванням, коли під час його сольного концерту на сцену до нього вийшла одна зі співачок, Jerry Heil. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Днями Немо, який планує дати великий концерт у Києві, виступив у швейцарському місті Люцерн. Та на радість багатьох прихильників Євробачення, до його виступу доєдналася Джеррі Хейл.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які саме композиції виконували артисти разом, поки невідомо. Адже премʼєра їх спільної пісні відбудеться тільки у березні наступного року, саме на українській сцені. Втім, судячи із соцмереж артистів, їх прихильники залишилися у захваті від такого тандему.

Jerry Heil & Nemo: Фото: instagram.com/nemothings

Варто зазначити, що на концерт зіркового друга Джеррі Хейл приїхала не з порожніми руками. Виконавиця привезла українського кавуна, який є чи не головним символом Херсонщини, що частково досі залишається в окупації російськими військами. А от Немо потішив українську виконавицю швейцарськими смаколиками.

Jerry Heil & Nemo: Фото: instagram.com/thejerryheil
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що виступу в Україні Шарон ден Адель з Within Temptation готує спільну пісню з відомою українською співачкою. Джеррі Хейл заінтригувала підписників неочікуваною колаборацією.