На Олімпійських іграх 2024 у Парижі виступить відома Українська співачка

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала планує вкотре закликати світову спільноту допомагати українському народу

Сьогодні, 26 липня, у Парижі розпочалися Олімпійські ігри, у яких братимуть участь понад 100 українських спортсменів. Заради цього вперше за тривалий час вийти на сцену погодилася важкохвора Селін Діон. Проте вона не єдина артистка, яка виступатиме для олімпійців. Адже навіть українська співачка Джамала, у якої окупанти відібрали майно, заспіває на Олімпіаді 2024.

Такою новиною Джамала особисто поділилася у себе в соцмережах. Артистка зазначила, що для неї велика честь виступити на міжнародній арені та вкотре нагадати про події, що відбуваються в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джамала не приховує, що для неї ця поїздка у Париж стане черговою можливістю говорити на європейську аудиторію про війну в Україні. Тому вона планує вкотре закликати світову спільноту допомагати українському народу подолати російських окупантів.

Для мене честь виступати під час проведення Олімпійських ігор на сцені українського дому Volia Spase. У черговий раз маю можливість говорити міжнародній спільноті про нашу боротьбу та важливість перемоги для України. А також поширювати українську музику,
— коментує Джамала.
Джамала. Фото: instagram.com/jamalajaaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Джамала розповіла, на скільки кілограмів погладшала після вагітності. Артистка не приховує, що їй подобається те, як вона зараз виглядає.