Учасниця The Pussycat Dolls намагається приховати, що співала легендарні хіти на одній сцені з путіністами

Новини шоубізнесу
822

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ніколь Шерзінгер. Фото: instagram.com/nicolescherzinger

Ніколь Шерзінгер несподівано погодилася на участь у фестивалі, де засвітилося чимало прихильників путіна

Екссолістка гурту The Pussycat Dolls, співачка Ніколь Шерзінгер, яка готується до весілля, обурила багатьох своїх прихильників. А все через її виступ, який на справді сама вона не спішить афішувати. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Минулими вихідними в Азербайджані відбувся музичний фестиваль, на якому засвітилося чимало закордонних зірок. І все б нічого, якби водночас на сцені не виступали артисти, що загрожують національній безпеці України та активно підтримують російське вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема в лайнапі був путініст Стас Михайло, колаборантка Ані Лорак, а серед гостей відпочивала зрадниця Регіна Тодоренко. Та й сам організатор фестивалю — Емін Агаларов — не приховує своєї фанатичної любові до рф і кремлівського лідера.

Та на здивування міжнародної публіки, серед запрошених зірок там зʼявилося чимало американських та європейських знаменитостей. Наприклад фронтвумен The Pussycat Dolls Ніколь Шерзінгер залюбки погодилася вийти на одну сцену з путіністами.

Цікаво, що росЗМІ активно розповсюджують подробиці того, як Ніколь виступала з легендарними хітами гурту The Pussycat Dolls. А от сама вона не поспішає розповсюджувати інформацію про свій виступ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що на цьому ж фестивалі виступив шведський співак Bosson. Ба більше, він вже запланував нові зустрічі з росіянами, проігнорувавши руйнівну війну в Україні.