Відомий ведучий розсекретив, де живе та чим займається 25-річний син Ірини Білик (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 850

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ірина Білик з сином Глібом. Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Гліб Оверчук поки не повертається в Україну та залишається жити за кордоном

Співачка Ірина Білик, яку захейтили за виступ з Христиною Соловій, рідко розповідає про своє особисте життя. Тому і про синів артистки публіці відомо мало що. І все ж нещодавно зʼясувалося, як зараз живе старший син Ірини Білик. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу.

Інсайдерською інформацією про життя 25-річного Гліба Оверчука поділився відомий ведучий Слава Дьомін. У новому випуску свого проєкту на YouTube він більш детально розповів, як склалося життя сина Ірини Білик.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Син Ірини Білик. Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Виявилося, що Гліб Оверчук пішов стопами зіркової мами та звʼязав своє життя з музикою. 25-річний хлопець грає на музичних інструментах та навіть має власний гурт.

А от живе зараз хлопець не в Україні. За словами Дьоміна, Гліб перебуває в Іспанії, де живе і молодший син Ірини Білик. Втім про війну в Україні Оверчук не повчить, тому закликає європейців допомагати українському народу подолати російського ворога.

У нього є власний гурт. Грає на барабанах і гітарі. Іноді дає концерти. Зараз Гліб перебуває в Іспанії, де живе Ірина Білик із сином Табрізом (син співачки від її третього чоловіка, режисера Аслана Ахмадова). Гліб активно висвітлює війну, але в Україну поки не приїжджав,
— розповів Слава Дьомін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Білик звернулася до ворожки... А все заради того, аби дізнатися долю викрадених російськими окупантами коштовностей!