"Шрами прикрашають чоловіка, а шрами від трепанації?": зірка Ліги сміху та вйськовий Віктор Розовий показав себе після операції (ФОТО)

Новини шоубізнесу
779

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/viktor_rozovyi

Гуморист також подякував чоловікові, який врятував його життя

Популярний український артист-гуморист, зірка “Ліги сміху” Віктор Розовий, який вийшов на зв'язок після важкого поранення, показав свої шрами на голові, а також подякував чоловікові, який його врятував від смерті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зазначимо, що після осколкової рани на фронті Віктор доволі довгий час лікувався. Артистові зробили операцію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі він активно ділиться станом свого здоров'я. Зокрема, Віктор демонструє у себе у фотоблозі наслідки після трепанації черепа.

Шрами прикрашають чоловіка, а шрами від трепанації?
- написав з ноткою гумору Розовий, а також показав свою голову.
Скриншот

Окрім того, з нагоди професійного свята медиків, яке відзначали 27 липня, гуморист звернувся до чоловіка, який врятував його від смерті. Розовий подякував йому за життя.

Патрік, вітаю з Днем медика. Не знаю, чи ти позіціонуєш себе медиком, але ти точно один з найважливіших медиків в моєму житті. Дякую, що врятував,
- наголосив гуморист та розповсюдив їхнє спільне фото.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віктор Розовий замилував кадром з дружиною та розповів про свій стан після поранення на війні. Наразі артист проходить процес реабілітації.