Нарешті відома причина смерті Шинейд О’Коннор: тільки через рік зʼявився офіційний висновок

Новини шоубізнесу
1 800

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шинейд О’Коннор. Фото: Getty Images

Відомо, що останні роки свого життя легендарна співачка боролася з онкологією. Та чи саме вона забрала життя зірки?

Рік тому, 26 липня, обірвалося життя відомої ірландської співачки Шинейд О’Коннор. Останні роки життя стали для зірки вкрай важкими, адже окрім того, що вона боролася з онкологією, у 2022 році її син покінчив з життя, що стало важким ударом для Шинейд. Однак точна причина смерті знаменитості для багатьох залишалася загадкою.

Та через рік після трагедії стало відомо, чому насправді померла Шинейд О’Коннор. Як пише New York Post, колишній чоловік легендарної музикантки Джон Рейнольдс зареєстрував відомство про смерть у лондонському Ламбеті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, згідно з документів Шинейд О’Коннор померла унаслідок низки гострих респіраторних захворювань. У віці 56 років зірка пішла з життя через “загострення хронічного обструктивного захворювання легень та бронхіальної астми разом з інфекцією нижніх дихальних шляхів низького ступеня злоякісності”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні своєї смерті Шинейд О`Коннор залишила послання, адресоване загиблому синові. Тоді виконавиця розповіла про свій складний психологічний стан, пов'язаний із втратою сина.