Камалія похизувалася нагородами, які її доньки отримали від Володимира Кличка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
726

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Камалія. Фото instagram.comkamaliyaofficial

Нещодавно Мірабелла та Арабелла повернулися в Україну, тому з зірковою мамою вони активно проводять час

Доньки відомої української співачки Камалії відзначилися досягненнями не тільки у британській школі, а й повернувшись в Україну. Які нагороди отримали Мірабелла та Арабелла, долучившись до місцевих змагань — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах артистка повідомила, що вперше за тривалий час вона повернулася до кінного спорту. Ще від початку пандемії COVID-19 Камалія не брала участі у змаганнях, проте днями вона повернулася у сідло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того до Всеукраїнських змаганнях з виїздки у Києві долучилися і доньки співачки — близнючки Мірабелла та Арабелла. Дівчата разом з татом — мільярдером Мохаммадом Захуром — приїздили в Україну на літні канікули, поки не розпочався новий шкільний рік, який вони проведуть у британській школі. Тому Камалія насолоджується часом з доньками у Києві та розповідає про їх досягнення.

Мої принцеси, які щойно приїхали з Лондона на літні канікули, взяли все у свої руки та показали чудові результати! Причому Арабелла два дні поспіль посідала перші місця та отримувала кубки, а Мірабелла здобула 3-тє місце у перший день і 2-ге місце у другий день. Я надзвичайно пишаюся, що мої дівчатка глибоко залучені до кінного спорту, і хто знає, можливо, одного дня вони привезуть золоту медаль зі світових змагань в Україну! Я дуже горда, що заслужені нагороди моїм донькам вручав Володимир Кличко — чемпіон світу з боксу,
— розповіла Камалія.
Камалія. Фото instagram.comkamaliyaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія щемливо звернулася до батька з нагоди його 70-річчя. Артистка не часто ділиться родинними кадрами, тому кадр з татом — справжній ексклюзив.