Скандал через гей-поцілунок: організатори малазійського фестивалю вимагають $2,4 млн у гурту "The 1975"

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Getty images

У судових документах зазначено, що гурт The 1975 та їхній менеджмент знали про численні правила, яких вони повинні були дотримуватися на сцені

Днями стали відомо про те, що організатор малазійського фестивалю Good Vibes має неабиякі претензії до колективу The 1975. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, всьому причиною минулорічний липневий виступ гурту на чолі з Метью Гілі в рамках вище вказаного фестивалю. Отож, він зі сцени розкритикував гомофобні закони Малайзії.При цьому артист вжив ненормативну лексику, а потім поцілував свого колегу по гурту. Про це повідомляє авторитетне видання Variety.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, тепер організатори вимагають 2,4 млн (98 5 грн) із колективу, так як він порушив правила поведінки на концертах у Малайзії. Ба більше, таке порушення призвело до ліквідації цього фестивалю. Зокрема, у документах, які вже передані до суду вказано, що колектив The 1975 та його менеджмент цілком усвідомлювали про те, що може робити гурт на сцені, а що ні. Зазначимо, що було заборонено палити, лаятися, вживати алкоголь, роздягатися та говорити про політику або релігію зі сцени.

Цікаво, що у позові стверджується, що гурт так діяв спеціально, адже мав на меті порушити правила про які домовлялися раніше. Зокрема, його очільник Метью Гілі спочатку виголосив довгу “провокаційну промову”, а потім взяв участь у "довгих удаваних пристрасних обіймах" з басистом колективу вже знаючи, що він порушує всі правила та умови попередньої угоди.

Така поведінка артистів призвела до того що уряд відкликав ліцензію фестивалю на наступний день. Після виступу колективу два останні дні цього фестивалю також було скасовано. Скандальний колектив вирішив не коментувати позов від малазійських організаторів, однак пізніше Гілі після свого виступу зазначив, що його поцілунок з товаришем на сцені мав на меті спровокувати не тільки вище вказаний уряд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Христина Соловій спричинила скандал на фестивалі в Чорноморську. Співачка піддала критиці колишню назву міста, що викликало обурення глядачів та користувачів соціальних мереж.